Genvejsmenu

Sundhed for seniorer

Vil du deltage i aktiviteter med fokus på sundhed og forebyggelse sammen med andre seniorer, så er der mange muligheder i programmet for Sundhed for Seniorer.

Sundhed for Seniorer er Gentofte Kommunes forebyggelsesprogram for seniorer.

Formålet med programmet er at styrke den sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende indsats for Gentofte Kommunes seniorer ved at inspirere til, at man holder sig sund og rask.

Programmet indeholder:

  • Information og formidling af viden om sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende aktiviteter.
  • Motion og motionsrådgivning, fysiske aktiviteter, f.eks. træning i varmtvandsbassin, senioridræt, specielle hold for seniorer.
  • Sociale, netværksskabende aktiviteter, f.eks. sundhedshøjskole, undervisning med efterfølgende diskussion, litteraturklub, madlavning for mænd. 

Sundhed for Seniorer laver hvert år et program for året, som indeholder foredrag, aktiviteter, motionstilbud og meget andet.

Samarbejde på tværs

Sundhed for Seniorer bygger på, at aktiviteterne skabes i tæt samspil mellem kommunen og de mange forskellige foreninger og andre frivillige ressourcer i Gentofte Kommune.

Aktiviteterne foregår mange steder rundt omkring i kommunen.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive frivillig, så kan du kontakte forebyggelseskoordinator Lise Therkelsen, som er kontaktperson for Sundhed for Seniorer. Hun træffes bedst kl. 10.00-14.00 på telefon 39 98 88 20. Du kan også sende en e-mail til:  forebyggelsesafd.th@gentofte.dk