Jeg er kunde hos Gentofte Fjernvarme

Gentofte Fjernvarme vil gerne sikre, at vores kunder får den allerbedste service og oplevelse med fjernvarmen. På denne side kan du finde relevante oplysninger vedrørende din fjernvarme. Du kan følge dit varmeforbrug, finde tidligere regninger og årsopgørelser, få gode råd og meget andet.

Grafen viser prisudvikling på fjernvarme, olie og naturgas fra 2010 og frem til i dag.

Følg dit varmeforbrug

Få adgang til forbrugsmåleren ved at have dit personlige kundenummer og din pinkode klar. Begge dele står øverst på din varmeregning. Når du er logget ind, kan du selv ændre login-oplysningerne til noget, som er lettere at huske.

Se dine dokumenter på eForsyning

eForsyning findes også som app til din mobiltelefon. Søg på eForsyning i App Store eller Google Play.

NB! Langt de fleste kunder hos Gentofte Fjernvarme kan følge deres forbrug på nettet. Enkelte kunder har endnu ikke muligheden, men vi arbejder på sagen. Vi er i gang med at etablere et nyt trådløst aflæsnings- og overvågningssystem, som blandt andet er mere driftssikkert end det gamle.

Bemærk i øvrigt, at vi er i gang med at skifte måleenhed fra gigajoule (GJ) til megawatt-timer (MWh). Derfor vil nogle kunder i en overgangsperiode få opgjort deres forbrug i GJ og nogle i MWh. Læs mere om overgangen fra GJ til MWh her.

Kend din måler

Følg linket og lær din måler bedre at kende i den interaktive vejledning. Den fungerer desværre ikke på mobiltelefoner eller tablets - hent i stedet vejledningen til din måler i PDF ved at klikke her.

Lær din måler bedre at kende - interaktiv vejledning

På Gemina Termix’ hjemmeside kan du finde yderligere vejledning om, hvordan din måler fungerer.

10 gode råd

Men råd og vejledning er der mange penge og CO2 at spare. Med små justeringer kan du spare mellem 2 og 5 procent på varmeregningen.

Læs vores 10 gode råd om at spare på varmeregningen

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på de fleste af dine spørgsmål om fjernvarme.

Det med småt

Læs vores takstblad, leveringsbestemmelser og tekniske specifikationer under dokumenter.