Sct. Joseph Søstrenes Skole, Skovkrogen

Kort visende lokalplanområdet med orange

Lokalplan 297 for Sct. Joseph Søstrenes Skole, Skovkrogen og kommuneplantillæg 14 til Kommuneplan 2005 for Gentofte Kommune

Formålet med planerne er at fastholde områdets anvendelse til offentlige formål, undervisningsinstitutioner og at opførelse af ny skolebygning sker under hensyntagen til bevaringsværdige skolebygninger, gadebilledet og det omliggende villakvarter.

Beslutning

Kommunalbestyrelsen har den 31. marts 2008 enstemmigt vedtaget ovennævnte planer endeligt uden ændringer.

Retsvirkninger

Vedtagelsen betyder, at hvis der skal bygges nyt, ombygges eller ændres anvendelse, skal det ske som angivet i lokalplanen. Læs mere om lokalplanens retsvirkninger her.

Klage

Hvis du ønsker at klage over denne beslutning, skal du henvende dig til Natur- og Miljøklagenævnet.

Plan og Byg