Bæredygtig bundlinje

Nu kan virksomheder få hjælp til at gøre deres forretning eller virksomhed mere bæredygtig.

Gentofte Kommune vil med projektet Bæredygtig Bundlinje, hjælpe små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden med at få udviklet grønne forretningsplaner.

I samarbejde med kommunen og konsulenter, udarbejdes der en grøn forretningsmodel til virksomheden med konkrete bud på handlinger, der kan give mere effektiv energi- og ressourceforbrug. Det kan være med til at øge virksomhedens omsætning, konkurrenceevne og bundlinje.

Vil din virksomhed have hjælp?

Virksomheden vil gennemgå et struktureret forløb og modtager den nødvendige sparring og konsulentbistand, til at klarlægge potentialer.

Fakta om projektet:

Bæredygtig Bundlinje

• projektet løber frem til april 2019
  • Bæredygtig Bundlinje er økonomisk støttet af Region Hovedstaden og EU's regionalfond
  • Foruden Gentofte Kommune er Allerød Kommune, Fredensborg Kommune, Frederikssund Erhverv, Københavns Kommune, Danmarks Tekniske Universitet, Aalborg Universitet og Gate 21 partnere i projektet.
  • Læs mere på www.gate21.dk

Vil du vide mere?

Kontakt Katrine Dybdal, projektleder i Natur og Miljø på kds@gentofte.dk eller tlf. 39 98 85 76, hvis du er interesseret i at høre mere om projektet.

Natur og Miljø