Grøn Guide - Gentofte Kommune

Grøn Guide - din lokale miljøvejleder

Gentofte Kommunes Grønne Guide er et gratis tilbud til alle kommunens borgere. Her kan du få råd og vejledning til en mere miljøvenlig hverdag.

Den Grønne Guides opgave er at hjælpe borgere, virksomheder og kommune med at skabe en bæredygtig udvikling i lokalområdet. Guiden arbejder bl.a. med projekter, kampagner, information og undervisning, der har relation til både lokale forhold i Gentofte og forhold i omegnskommunerne.

Din lokale miljøvejleder

I Gentofte Kommune er det Lisbeth Boye Jensen, som er Grøn Guide. Lisbeth har en hjemmeside, hvor du kan finde en masse grøn information, og du kan tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor du 3-4 gange om året kan bliver opdateret med miljø- og klimavenlig råd til en grønnere hverdag.

Den Grønne Guide kan eksempelvis også være behjælpelig med at opbygge et Agenda 21-netværk, ligesom hun kan hjælpe dig med at føre gode idéer, initiativer m.m. ud i livet.

Du kan kontakte Lisbeth Boye Jensen på telefon 39 98 37 26 / 60 66 97 99, mail: libj@gentofte.dk eller besøge hende på kontoret på rådhuset, Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, vær. 326.