Et stykke skrald om dagen

Hvis vi alle sammen hjælper hinanden, kan vi gøre Gentofte Kommune endnu renere og smukkere. Faktisk kræver det ikke mere, end vi at hver især samler et enkelt stykke henkastet affald op hver dag.

Det betyder mere, end man umiddelbart skulle tro f. eks at samle slikpapir op og smide det i den nærmeste af de 500 kommunale affaldsspande, der er placeret rundt omkring i kommunen. For jo renere her er, jo mindre affald bliver der smidt. Sådan er det bare – og den viden vil vi gerne bruge til at sikre, at vi bor i en ren by – hver dag.

Ren By - Hver Dag kampagnen er en strategisk indsats, der med en række kommunale og private initiativer vil sætte ekstra fokus på affaldsvaner i Gentofte Kommune de kommende år.

Har du gode ideer til, hvordan vi sammen kan gøre Gentofte Kommune renere, er du velkommen til at skrive til renovation@gentofte.dk

Affald og Genbrug