Genvejsmenu

Ren By - Lige nu

På denne side kan du blive opdateret med nyheder om de forskellige Ren By aktiviteter.

'Ren By Uge' og Affaldsindsamling i uge 16

Det er forår, solen skinner og kalenderen siger uge 16. Det betyder, at det er Ren By-uge i Gentofte Kommune. Børnehaver og skoler har sat affaldsindsamling på skemaet. Udstyret med Ren By – Hver Dag sorteringsvogn, grabbere og trafikveste tager kommunens børn kampen op mod slikpapir, plastik og andet affald, der flyder på strande, fortove og i parker.

Du kan også være med! Hvert år afsluttes Ren By – ugen i Gentofte Kommune med en fælles affaldsindsamling sammen med Danmarks Naturfredningsforening og Grøn Guide.

Affaldsindsamling 2017

I 2018 foregår indsamlingen søndag den 22. april fra klokken 11 ved:

• Nymosen ved Vangede Kirke
• Charlottenlund Strand ud for Jægersborg Allé

Vi byder på kaffe og sodavand.

I forbindelse med Ren By-ugen får alle husstande i villaer og rækkehuse udleveret en ekstra sæk til haveaffald, så haver og fortove kan blive gjort forårsklar.

Kommunes grønne personale gør også lidt ekstra i denne uge for at holde byen ren og pæn. Der foretages en ekstra oprydning på kommunens grønne arealer, hvor der lues ukrudt. Og på pladser og veje foretages en rensning af skilte, graffiti fjernes og henkastet affald fejes og indsamles.

Giv os ’et vink’

Støder du på huller i vejen, tilgroede kloakker, væltede skilte eller andre uregelmæssigheder vil vi gerne vide det. Ved hjælp af ’Giv et vink’, kan du nemt dele fotografier og en beskrivelse af problemet med os, så vi kan udbedre skaden.

Læs mere om ’Giv et vink’ her, der også kan downloades som app.