Vangede Børnehus

Vangede Børnehus er en kommunal integrerede institution med plads til 35 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn.

Adresse

Stolpegårdsvej 6 og 12 2820 Gentofte Hovedstaden Danmark Tlf. 39640202

Institutionen er beliggende i 2 bygninger med hver sin legeplads forbundet med en låge.

Når børnene skal flytte fra vuggestue til børnehaven, foregår det i et tæt samarbejde personalet imellem, således at overgangen kan blive en naturlig og positiv oplevelse for det enkelte barn.

Vangede børnehus er også i et tæt samarbejde med den integrerede institution ”Egegården” og den integrerede institution ”Cassiopeia ” samlet kaldet ”Trekløveren”.

Driftform:
NA
Paraplyorganisation:
NA
Særlige bemærkninger:
-

Vi er en kommunal integreret institution med plads til 35 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn.

Institutionen er beliggende på 2 matrikler med eget hus og med hver sin legeplads. Vi er forbundet med en låge imellem legepladserne. Vi blev sammenlagt pr. 1. januar 2014.

Når børnene skal flytte fra vuggestue til børnehaven, foregår det i et tæt samarbejde personalet imellem, således at overgangen kan blive en naturlig og positiv oplevelse for det enkelte barn.

Vangede børnehus er i ledelsessamarbejde med den integrerede institution ”Egegården” og den integrerede institution ”Cassiopeia ”,  samlet kaldet ”Trekløveren”.

Med ét ledelsesteam for de tre institutioner har vi mulighed for at udnytte den synergi og det potentiale for udvikling og nytænkning, der ligger i at være et samlet ledelsesteam.

Vi mener at vi -som ét ledelsesteam- kan målrette vores indsats og udnytte de ledelsesmæssige kompetencer endnu bedre på tværs af institutionerne.

I ”Trekløveren” har vi et natursted, der hedder Mosen, hvor børnene på skift og fælles med børn fra de 2 andre institutioner, kommer hen. Der er tilknyttet en pædagog, der planlægger alle mulige skønne natur ting for børnene.

Ansvarlig for siden:

Dagtilbud
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39985000,