Cassiopeia

Cassiopeia er en kommunal integreret institution med ca. 90 børn i alderen 0-6 år fordelt på fem stuer

Adresse

Bakkevænget 17 2820 Gentofte Hovedstaden Danmark Tlf. 39652910

Cassiopeia er en integreret institution med åben struktur. De fysiske rammer indbyder til at børnene kan bevæge sig overalt i huset og være trygge blandt børn og voksne fra både vuggestue og børnehave.

Cassiopaia er også i et tæt samarbejde med den integrerede institution ”Egegården” og den integrerede institution ”Vangede Børnehus” samlet kaldet ”Trekløveren”.

 

Driftform:
Kommunal
Paraplyorganisation:
NA
Særlige bemærkninger:
-

Cassiopeias værdier:

I Cassiopeia lægger vi vægt på at arbejde ud fra følgende tre værdier:

  • Imødekommenhed
  • Faglighed
  • Engagement

Disse værdier skal afspejle sig både i forældre- og personalesamarbejdet og i samarbejdet med andre fagfolk og gæster i vores hus.

I hverdagen lægger vi vægt på at give børnene mulighed for venskaber, leg, læring, fordybelse og gode relationer til engagerede voksne. I vores arbejde skal vi fremstå som åbne voksne med fokus på barnets perspektiv og en respektfuld relation mellem barn og voksen.

Praktiske informationer:

I Cassiopeia er der mulighed for rundvisning hver onsdag klokken 12. Man kan altid ringe til leder Søren Nielsen for at høre nærmere om institutionen.

Cassiopaia er i ledelsessamarbejde med den integrerede institution ”Vangede Børnehus” og den integrerede institution ”Egegården”,  samlet kaldet ”Trekløveren”.

Med ét ledelsesteam for de tre institutioner har vi mulighed for at udnytte den synergi og det potentiale for udvikling og nytænkning, der ligger i at være et samlet ledelsesteam.

Vi mener at vi -som ét ledelsesteam- kan målrette vores indsats og udnytte de ledelsesmæssige kompetencer endnu bedre på tværs af institutionerne.

I ”Trekløveren” har vi et natursted, der hedder Mosen, hvor børnene på skift og fælles med børn fra de 2 andre institutioner, kommer hen. Der er tilknyttet en pædagog, der planlægger alle mulige skønne natur ting for børnene

Ansvarlig for siden:

Dagtilbud
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39985000,