Genvejsmenu

Idræt for alle

Gentofte Kommune har gode idrætsfaciliteter og et særdeles aktivt foreningsliv, som danner rammen om talrige muligheder for fritidsaktiviteter for bredden og eliten

børn spiller bold

Gentofte Kommune har været en af landets 7 breddeidrætskommuner, og  har taget aktivt del af et nationalt udviklingsprojekt, som styrker muligheder og tilbud indenfor breddeidræt. 

Gentofte Kommune er samtidig én af Danmarks i alt 18 Team Danmark Elitekommuner. Det giver idrætslivet opmærksomhed og inspirerer andre unge til fysisk aktivitet. 

Læs mere om de forskellige tiltag og tilbud her.

Faciliteter til idræt

Gentofte Kommune bygger, udvider og moderniserer i disse år en lang række faciliteter, der styrker mulighederne for at dyrke idræt og have et aktivt fritidsliv – både inden døre og i den fri luft.

Der er blandt andet bygget haller, kunstgræsanlæg og bevægelsesklare områder (BKO'er), som skaber de bedste rammer for fysisk udfoldelse.

Læs mere om idrætsfaciliteterne her.

Til at understøtte udviklingen af idrætten har kommunen en Idræts- og bevægelsespolitik  og som en del af bestræbelserne på fortsat at udvikle idræts- og fritidslivet i Gentofte Kommune udarbejdes hver 4. år en status- og kvalitetsrapport for Idræt og Fritid.

 

Ansvarlig for siden:

Fritid
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, ,