Genvejsmenu

Aktiv Sommer, Aktivt Efterår og Aktiv Vinter

Børn og unge kan i sommer-, efterårs- og vinterferien gøre brug af en række spændende tilbud i de lokale foreninger.

I sommer-, efterårs- og vinterferien slår en række foreninger og kulturelle institutioner dørene op for børn fra børnehaveklasse til 10. klasse i Gentofte Kommune, hvor de har mulighed for at prøve forskellige aktiviteter.

Alle børn på folkeskoler og privatskoler i Gentofte Kommune får information på ForældreIntra om kommende aktiviteter i god tid inden tilmeldingen starter.

Sommerferieaktiviteterne foregår som regel i de to første og den sidste uge af skolernes sommerferie (uge 26+27+31).

Efterårsferieaktiviteterne foregår i skolernes efterårsferie (uge 42).

Vinterferieaktiviteterne foregår i skolernes vinterferie (uge 7).

Tilmelding til aktiviteterne foregår udelukkende online via de links, der er i programmet, der udsendes til hver ferie via ForældreIntra og på hjemmesiden.

Hvis du har brug for hjælp til vores online selvbetjeningsløsning, kan du ringe på tlf. 3998 5585.
Bemærk venligst, at vi ikke kan bestille en plads for dig, men udelukkende kan vejlede dig.

Tilmeldingen er først gennemført, når der er betalt. Alle betalingskort modtages.

Fritid
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, ,