Idræt for borgere med funktionsnedsættelse - Gentofte Kommune

Idræt for borgere med funktionsnedsættelse

Gentofte Kommune har et varieret idræts- og fritidsliv med tilbud til alle - også til borgere med funktionsnedsættelse, handicap eller andre særlige behov.

kørestol

Kommunens foreninger og aftenskolers tilbud

Læs om tilbud i foreninger og aftenskoler

Kommunen organiserer også forskellige tilbud til borgere med funktionsnedsættelser, handicap eller andre særlige behov.

Læs om de kommunalt drevne tilbud

Kommunen har desuden et tilbud om Fritidsvejledning til borgere, som har behov for støtte til at komme i gang med en idræts- og fritidsaktivitet.

Læs her om Fritidsvejledning

Kommunen har også en række puljer, som du kan søge om støtte, til opstart af nye tilbud og aktiviteter for borgere med funktionsnedsættelser.

Læs her om støttemuligheder til nye aktiviteter

Hvis du er senior og ønsker at komme i gang med motion, kan du få hjælp til motion som er tilpasset dine særlige behov.

Læs her om Motionsvejledning

Er du overvægtig og har du brug for at forbedre din sundhed kan du få sundhedscoaching.

Læs her om Sundhedscoaching