Muskel- og ledproblemer

Visse af Gentofte Kommunes foreninger og aftenskoler tilbyder aktiviteter målrettet borgere med muskel- og ledproblemer, f. eks. gigt og osteoporose.

Bassintræning (AOF Gentofte)

Varmtvandsbassin for personer med muskel- og ledproblemer omkring nakke, skulder, ryg og lænd. Det er hensyntagende undervisning, der foregår på små hold, og som er målrettet personer med en fysisk skavank, der kræver en særlig opmærksomhed.

For mere information kontakt os på info@aof-gladsaxe.dk

Læs mere om AOF Gentofte

Osteoporose & gigt (AOF Gentofte)

Det er vigtigt at lave styrketræning for dine muskler, hvis du har gigt og/eller Osteoporose. Det viser nye undersøgelser. Gennem hensyntagende træning og individuel vejledning, vil du blive kyndigt vejledt til netop den træning, der forhåbentlig vil afhjælpe dig med dine smerter.

For mere information kontakt os på info@aof-gladsaxe.dk

Læs mere om AOF Gentofte

Rygtræning og afspænding (FOF Gentofte)

Træn din ryg stærk og smidig. Vi arbejder med konditionsgivende- og styrkende øvelser, hvor fokus især vil være på ryg-, mave-, skulder- og nakkemuskler. Øvelser for kredsløbet samt stræk- og afspændingsøvelser indgår i undervisningen.

For mere information kontakt os på 39 63 70 10.

Læs mere om rygtræning og afspænding i FOF Gentofte

Rygtræning - S-formstræning (Gigtskolen)

Undervisningen er baseret på s-forms træning, som har til formål at styrke rygsøjlens naturlige s-form. Træningen har fokus på at forbedre kropsholdningen ved at styrke muskulaturen i ben, baller, mave, ryg og arme med henblik på at forebygge og afhjælpe smerter. Undervisningen foregår på små hold og underviseren tilpasser øvelserne til den enkelte deltagers fysiske form og behov.

For mere information kontakt os via mail på kontor@gigtskolen.dk eller ring på 49 76 31 00.

Læs mere om Gigtskolen

Stavgang (Gigtskolen)

Undervisningen begynder med opvarmning og træning af den korrekte teknik, hvorefter der er fælles stavgang i parken. Deltagerne medbringer egne stave, som skal være justerbare. Undervisningen foregår på små hold og underviseren tilpasser øvelserne til den enkelte deltagers fysiske form og behov.

For mere information kontakt os på kontor@gigtskolen.dk tlf.: 49 76 31 00.

Læs mere om Gigtskolen

Styrketræning med fokus på osteoporose (FOF Gentofte)

Undervisningen koncentrerer sig om styrkelse af vores skelet, muskler og ledbånd. Belastningen tilpasses den enkeltes form. Vi træner bl.a. med elastikker og håndvægte. Undervisningen starter med opvarmning af leddene og slutter med stræk og afspænding.

Læs mere om styrketræning, med fokus på osteoporose, i FOF Gentofte

Varmtvandsbassintræning (FOF Gentofte)

Træn din krop uden belastning i varmtvandsbassin og få styrke, kondition, bevægelighed og balance – samt smil på læben. Træningen foregår i varmtvandsbassin, hvilket virker smertelindrende og gør, at du kan lave bevægelser, som du ellers ikke kan på land. Alle muskler bliver trænet og smidiggjort. Desuden er varmtvandsbassintræning fantastisk til at træne stabilitet og balance.

For mere information kontakt os på 39 63 70 10.

Læs mere om varmtvandsbassintræning i FOF Gentofte

Varmtvandsbassintræning (Gigtskolen)

Træning i varmtvandsbassin har en lindrende virkning på gigtsmerter og smerter forårsaget af ryg-, nakke-, hofte- og knæproblemer. Undervisningen ledes af fysioterapeuter, afspændingspædagoger eller mensendieck-lærere og foregår på mindre hold, hvor der tages hensyn til den enkelte deltagers fysiske form og behov.

For mere information kontakt Gigtskolen via mail på kontor@gigtskolen.dk eller ring til 49 76 31 00.

Læs mere om Gigtskolen

Klik for at komme retur til Tilbud i foreninger og aftenskoler