Skånsom træning

Visse af Gentofte Kommunes foreninger og aftenskoler tilbyder aktiviteter målrettet borgere med behov for skånsom træning, f.eks. i forbindelse med hjerte- og lungeproblemer eller diabetes.

Diabetes (FOF Gentofte)

Fysisk aktivitet forebygger udviklingen af type 2 diabetes, og derfor er fysisk træning sammen med diæt og medicin hjørnestene i behandlingen af type 2 diabetes. Formålet med vores holdtræning er at motivere og støtte patienter med type 2 diabetes i at påbegynde og fastholde en aktiv livsførelse. Træningen består bl.a. af kondicykel, gangbånd & styrketræning.

For mere information kontakt os på telefon 39 63 70 10.

Læs mere om Diabetes i FOF Gentofte

Hjertetræning (FOF Gentofte)

Flere personer er bange for at dyrke motion efter en blodprop eller en hjerteoperation, men det er vigtigt, at man kommer i gang igen. Vi træner kondi, laver styrketræning og afspænding. Du lærer din krop at kende og finder ud af, hvor meget din krop kan klare. Øvelserne tilpasses dit behov og fysiske form.

For mere information kontakt os på telefon 39 63 70 10.

Læs mere om Hjertetræning i FOF Gentofte

Lungetræning (FOF Gentofte)

Kurset henvender sig til personer, der let bliver forpustet eller har brug for at sidde ned indimellem under træningen. Deltagere med lunge- eller hjerteproblemer, overvægt eller stress kan få gavn af kurset. Der vil foruden fysisk træning også gives vejledning i at bruge det åndedræt, som lungerne kan trække. Oplev en skånsom optræning af muskler og kondition.

For mere information kontakt os på telefon 39 63 70 10.

Læs mere om Lungetræning i FOF Gentofte

Klik for at komme retur til Tilbud i foreninger og aftenskoler