POLYNORM

POLYNORM er en ny, tilbagevendende kunstbegivenhed, som hvert år vil udfordre, hvad vi forstår ved normalitet gennem kunstens sprog.

POLYNORM er titlen på et årligt tilbagevendende, større kunstprojekt i Gentofte, hvor projektet i 2018 er det første.

Idéen er hvert år at invitere en ny kunstner til at udforme stedsspecifikke værker i offentlige rum ud fra temaet normalitet

Med placeringen et sted, hvor man færdes i hverdagen, er det intentionen dels at skabe et markant kunstprojekt, der vil udfordre og debattere, hvad vi forstår ved normalitet, dels at skabe et samlingspunkt for mennesker med forskellige baggrunde og forudsætninger.

Første projekt i Øregaardsparken 

Til den første udstilling er kunstneren Lea Guldditte Hestelund inviteret til at lave et projekt i Øregaardsparken i Hellerup.

I sine skulpturer, installationer og performances har Lea Guldditte Hestelund ofte sat fokus på kroppen og på, hvordan vi i samtidens vestlige samfund opfatter og tillægger den betydning.

Hun har senest udstillet på bl.a. Overgaden i København samt Heartland Festival og tidligere på ARoS, Kunsthal Aarhus, Ystad Konstmuseum, Treignac Projet, Künstlerhaus Dortmund, Parallel Vienna og CompleteBody i New York.

POLYNORM åbner 28. september og varer frem til 25. november 2018.

POLYNORM arrangeres af Gentofte Kommune, Kultur & Oplevelse i et samarbejde med Tranen. Projektet er støttet af Handicaprådet i Gentofte Kommune.