Adelaide

Den selvejende institution plejehjemmet Adelaïde er nyrenoveret med 55 moderne plejeboliger, velbeliggende lige ved Ordrupparken.

Adresse

Ejgårdsvej 5 2920 Charlottenlund Hovedstaden Danmark Tlf. 39456350

Plejehjemmet ligger i Ordrup, lige ved den smukke Ordruppark. Der er gode offentlige transportmuligheder.

Plejehjemmet består af 3 etager med i alt 55 boliger. Derudover en underetage med fysioterapi, frisør og fodpleje samt vores eget vaskeri. På 1. sal ligger "klubben" hvor beboerne mødes til diverse aktiviteter og socialt samvær. Fællesarealerne er store åbne og indbyder ligeledes til socialt samvær. Der er to terrasser hvoraf en ligger lige ud til parken med mange smukke fredede træer.

Boligerne i Adelaïde er plejehjemsboliger.

 

Leder:
Bodil Fanini

På Adeleïde arbejder vi ud fra værdierne:
• Omsorg
• Kvalitet
• Respekt
• Tillid
• Trivsel

Værdierne skal sikre den kærlige individuelle pleje og omsorg der medinddrager selvbestemmelse, kvalitet og forebyggelse. Udgangspunktet er et helhedssyn som bevarer beboerens identitet og integritet. Et hyggeligt og rart miljø med afvekslende adspredelse. Et godt og tæt samarbejde med pårørende. Dygtigt personale med god etik, stabilitet, engagement, udvikling og humor. Vi vægter tværfagligt samarbejde. Kort sagt: "En indholdsrig hverdag så vort plejehjem er et godt og attraktivt sted at bo, arbejde og gæste". Der er sygeplejefaglig kompetence hele døgnet.

Ansvarlig for siden:

Pleje & Sundhedsdrift
Rygårdsvænget 6, 2900 Hellerup, ,