Salem

Plejehjemmet Salem er beliggende ved Gentofte Sø, tæt på Gentoftegade med forretninger og biblioteket.

Adresse

Mitchellsstræde 5 2820 Gentofte Hovedstaden Danmark Tlf. 39988650

På Salem kan du få praktisk og personlig hjælp. Salem har fire boenheder med plads til 45 ældre. Boenhederne er samlet omkring en dejlig atriumgård med vidunderlig udsigt til Gentofte sø. Boligerne er store og lyse med moderne hjælpemidler. Her er dejlige rammer til at skabe en hverdag fuld glæde, samvær, tryghed og trivsel for vore beboere.

Besøg Salems egen hjemmeside.

Leder:
Hanne Tårup Jensen

Målsætning

Her på Salem er det vores mål at skabe rammer for et udfordrende og ældrevenligt miljø, der tager udgangspunkt i den enkeltes beboers ønsker. Hverdagen skal gerne, så vidt muligt, ligne den hverdag, man forlod i sit hjem. Det skal være et rart sted at være, både for beboerne og personalet - det skal være et nyt hjem. Boligerne indrettes med Deres egne møbler, og vi søger at skabe et hjemligt miljø på fællesområderne.

Pleje og omsorg på Salem tager udgangspunkt i beboerens egen formåen. Personalets opgave er at støtte på en sådan måde, at hverdagen fungerer bedst muligt. De ting, der kan klares uden hjælp, klarer de selv. Salem er beboernes hjem, hvor de kan leve, som de ønsker, og hvor de pårørende altid er velkomne. Her bliver de støttet gennem fysisk, psykisk og social aktivering, så de fortsat kan bruge egne evner og kræfter. Det individuelle er i højsædet, og man er selv med til at præge hverdagen. Vi vil strække os langt for at få beboerne til at føle sig tilpas i deres nye hjem. Når beboerne flytter ind på Salem, få de tildelt deres egen kontaktperson, som vil være dem behjælpelig i hverdagen.

Ansvarlig for siden:

Kvalitet og Udvikling
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,