Klub Droslen

Et aktivitets- og samværstilbud for dig med udviklingshæmning, der har lyst til fælles aktiviteter og samvær med andre.

Adresse

Ericavej 149, kld 2820 Gentofte Hovedstaden Danmark Tlf. 29474359

Klub Droslen er Center for Netværks fælles klubtilbud til borgere med nedsat psykisk/fysisk funktionsevne.

Her kan du mødes med andre og deltage i masser af forskellige aktiviteter, både i og udenfor klubben. Som medlem af Droslen får du blandt meget andet tilbud om fælles aftensmad, spil og hygge, udflugter, biografbesøg, koncerter, hjælp til at komme igang med IT/computer, kurser, fester og rejser både i Danmark og i udlandet.

Droslen har åbent mandag kl. 16-22 og torsdag kl. 17-21.

I Klub Droslen er medlemmerne mellem ca 25 og 60 år. De fleste medlemmer bor på ét af kommunens botilbud for borgere med særlige behov, mens nogle bor i deres helt egen bolig. Alle har glæde af at mødes med andre og deltage i klubbens forskellige aktiviteter.

Du er meget velkommen til at besøge Klub Droslen, hvis du er nysgerrig efter at finde ud af om det kunne være noget for dig.

 

Leder:
Marianne Asp

Klub Droslen er beliggende på 1. sal på Stolpegårdsvej 24. Vi har et stort lyst køkkenalrum, pc-cafe, spillerum med billardbord, dart og bordtennisbord. Derudover har vi et tv/hyggerum, to toiletter samt en stor altan, hvor vi griller og hygger os,når vejret er til det.

Hvis du gerne vil være medlem skal du kontakte din sagsbehandler. Det koster 185 kr. pr. måned for dig at være medlem af Klub Droslen. Derudover skal du selv betale for mad og ture.
Tæt på offentlig transport

Klub Droslen ligger 1,3 km fra Kildebakke station og bus 176 og 192 kører lige til døren.

Ansvarlig for siden:

Social & Handicapdrift
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39986577,