Bofællesskabet Kastaniely

Callisensvej er et bofællesskab for dig mellem 18-35 år med lettere autisme eller Aspergers syndrom.

Adresse

Ikke angivet 0000 Ikke angivet Hovedstaden Danmark Tlf. 51411597

Du er i stand til at klare mange ting helt selvstændigt og er enten i gang med en videregående uddannelse eller har et arbejde. En del af vores beboere interesserer sig meget for IT og multimedier. Du skal kunne være alene en del af aftenen og om natten samt i weekenderne. Der er tilknyttet rådighedsnattevagt som kan kontaktes pr. telefon.

Callisensvej har til huse i en flot, ældre murermestervilla med 1. sal. Der er 5 individuelt indrettede værelser i bofællesskabet. Udover værelserne rummer huset også fælles bad og toilet, fælles køkken og stue samt vaskerum, sports- og aktivitetsrum og et multimedierum. Der hører en stor have med til bofællesskabet.

Callisensvej er ikke velegnet for kørestolsbrugere, da der er trapper i boligen.

Bofællesskabet Callisensvej hører sammen med Skelvej. Målsætningen med bofællesskaberne er at hjælpe beboerne til at få et godt og selvstændigt liv, så de bl.a. kan fungere i egen bolig, følge en uddannelse, deltage på arbejdsmarkedet og i fritidsaktiviteter.

Det pædagogiske arbejde planlægges i tæt samarbejde med den enkelte beboer og sker ud fra en helhedsorienteret forståelse og indsigt.

Ansvarlig for siden:

Social & Handicapdrift
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39986577,