Pilekrogen

Pilekrogen er et højt specialiseret botilbud til dig med svære sindslidelser og behov for individuel støtte.

Adresse

Sognevej 21 2820 Gentofte Hovedstaden Danmark Tlf. 39763512

Pilekrogen er et socialpsykiatrisk botilbud til borgere med svære sindslidelser og misbrug. En del af Pilekrogens beboere har lange behandlingsforløb bag sig og har svært ved at bo i egen bolig eller i andre boformer.

På Pilekrogen kan du få støtte, hjælp og omsorg for at mestre hverdagslivet og psykosociale rehabiliteringsformer som komplettering til din medicinske behandling.

Pilekrogen består af 16 individuelle lejligheder med stue, soveværelse, badeværelse og tekøkken. Beboerne har også adgang til hele Pilekrogens fællesområde med have, pejsestue, mm.

Leder:
Nille Jensen

Formålet er at give støtte til et ståsted i tilværelsen, således at den enkelte bliver i stand til at fastholde sin bolig.
At give støtte til og fastholdelse af, at der er håb og mening for den enkelte, således at der er mulighed for at sætte egne mål og at afprøve ens styrker via personlig handling, samt mulighed for opnåelse af ny og værdifuld selvoplevelse, mening og mål.

Værdier

Pilekrogens værdigrundlag bygger overordnet på tre værdier, der omsættes og anvendes i vores mission, vision, mål og strategier og dermed i den konkrete praksis i forhold til målgruppen. De tre værdier er:
• Faglighed
• Respekt
• Ansvarlighed

Ansvarlig for siden:

Social & Handicapdrift
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39986577,