Hvad kan du lave i Gentofte Kommune?

Denne guide kan hjælpe dig med at finde informationer om lige præcis det, du ønsker at opleve og være en del af. I boksene her kan du gå på opdagelse i nogle af de mange forslag til steder du kan komme, aktiviteter du kan deltage i og tips og tricks til at udvide dit netværk efter dine egne ønsker.

Find aktiviteter målrettet dine behov

I Gentofte Kommune er der mange tilbud med blik for særlige behov. Her kan du få fritidsvejledning, dyrke sport, blive frivillig og meget andet. Hos Headspace kan du finde nogen at tale med, når noget er svært.

Andre aktiviteter

Gentofte Kommune tilbyder mange andre aktiviteter. Tilbudsviften spænder bredt, så gå på opdagelse og se, om der er noget for dig.

Social og Handicap: Tips og tricks

Gentofte Kommune har samlet en masse links med gode idéer og aktiviteter. Du kan udforske dem ved at trykke på linksene her under.