Til dig der ønsker coachingforløb i forhold til dit alkoholforbrug - Gentofte Kommune

Til dig der ønsker coachingforløb i forhold til dit alkoholforbrug

Gentofte Kommune tilbyder gratis og anonyme coachingforløb omkring alkoholforbrug.

Tilbuddet henvender sig til dig som:

• Gør dig tanker om, hvorvidt dit alkoholforbrug er for stort
  • Ønsker mere viden om, hvordan alkohol kan påvirke din krop og dagligdag
  • Ønsker at få mere kontrol over hvor ofte eller hvor meget alkohol du drikker
  • Har oplevet at dine venner, kollegaer eller nærmeste fortæller eller blot hentyder, at du drikker for meget

Kan du nikke genkendende til et eller flere af ovenstående punkter, kan det være en rigtig god idé, at få taget en åben og fortrolig snak med vores alkoholkonsulent.

Hvad indebærer coachingforløbet?

Et forløb er meget individuelt, og kan strække sig fra en enkelt samtale til et forløb over 3 måneder. Forløbets længde varierer alt efter dine behov.

Under forløbet tages der afsæt i de emner, som du ønsker at tale om med fokus på at belyse og ændre din alkoholadfærd og generelle livsstil.

I samarbejde med vores alkoholkonsulent får du hjælp, støtte og sparring til at udarbejde realistiske målsætninger og handleplaner, og på den måde komme nemmere og hurtigere i mål med din nye adfærdsændring.

Anonymitet

Du kan vælge at være anonym, når du henvender dig. Det gælder både, når du ringer, og når du kommer ind til en samtale.

Du kan henvende dig her:

Forebyggelseskonsulent

Rikke Marie Baun