Til dig der arbejder professionelt med unge

Er du underviser på en ungdomsuddannelse, studievejleder eller lign., og ønsker du at kunne styrke dine kompetencer i at kunne gå i dialog med de unge om hash? Så kan du få vejledning, undervisningsmaterialer og coaching af Gentofte Kommunes hashkonsulent.

Det kan være svært at oplyse omkring hash og andre feststoffer til unge. Hvordan gribes en sådan samtale an? Hvilke undervisningsmaterialer kan tages i anvendelse? Hvilke tilbud er der i Gentofte Kommune til unge, som ønsker at tale med andre om deres forbrug?

Vi kan sammen skræddersy et forløb målrettet jeres behov. Kontakt rusmiddelkonsulenten på telefon 21310713 eller e-mail gentofte@gentofte.dk og skriv rusmiddelkonsulent i emnefeltet for at aftale et møde.

Social og Handicap Kvalitet og Udvikling