Til dig der arbejder professionelt med unge

Er du underviser på en ungdomsuddannelse, studievejleder eller lign., og ønsker du at kunne styrke dine kompetencer i at kunne gå i dialog med de unge om hash? Så kan du få vejledning, undervisningsmaterialer og coaching af Gentofte Kommunes hashkonsulent.

Det kan være svært at oplyse omkring hash og andre feststoffer til unge. Hvordan gribes en sådan samtale an? Hvilke undervisningsmaterialer kan tages i anvendelse? Hvilke tilbud er der i Gentofte Kommune til unge, som ønsker at tale med andre om deres forbrug?

Du eller din uddannelsesinstitution kan ringe til specialkonsulent i hash Adam Gilmartin Andersen på telefon 30668290 eller maile på adam@gentofte.dk og aftale et møde, så I sammen kan designe et forløb som er målrettet jeres behov.

Social og Handicap Kvalitet og Udvikling