Til dig der er pårørende

Er du bekymret omkring et nært familiemedlems forbrug af stoffer eller alkohol?

Gentofte Kommune har forskellige rådgivningstilbud målrettet til dig, som er bekymret for en som står dig nær. Læs mere nedenfor:

Anonym rådgivning om hash, alkohol og stof

Rådgivningen henvender sig til dig, der er tæt på person, der har et bekymrende forbrug af hash, alkohol eller andre stoffer. Det påvirker alle i familien, hvis et familiemedlem har et bekymrende forbrug af hash, alkohol eller andre stoffer. Forbruget kan komme til at fylde rigtigt meget imellem jer i familien, uanset om det handler om alkohol, hash eller stoffer.

Oplever du, at det er svært at tale med din pårørende om forbruget og din bekymring? Eller oplever du, at kommunikationen går i hårdknude?

Det kan komme til at påvirke dit humør, din dagligdag, dit arbejde, dine børn, din søvn og resten af din familie. Genkender du noget af ovenstående, er du velkommen i rådgivningen om hash, alkohol og stoffer.

Hvordan kommer jeg i kontakt med rådgivningen?

Du er velkommen til at ringe til rusmiddelkonsulent Carina Frigast på telefon: 21 31 07 13 mellem kl. 09.00-15.00. Træffes jeg ikke, lægger du bare en besked (bemærk at rådgivningen er lukket om mandagen).

Selvhjælpsgrupper for pårørende

Hvis du er interesseret i at deltage i en selvhjælpsgruppe for pårørende, kan du henvende dig til: kontor@frivilligcentergentofte.dk telefon: 39 40 46 48 eller du kan kontakte rusmiddelkonsulent Carina Frigast på mail: cfi@gentofte.dk telefon: 21 31 07 13.

Hvis du er interesseret i at deltage i en selvhjælpsgruppe for pårørende, kan du henvende dig til: telefon: 39 40 46 48 eller du kan kontakte rusmiddelkonsulent Carina Frigast på mail: telefon: 21 31 07 13.

Hvis du vil vide mere om selvhjælpsgrupper for pårørende, så kan du læse om det på:
 www.frivilligcentergentofte.dk

Åben Anonym Alkoholrådgivning

Du kan også vælge at henvende dig til Åben Anonym Alkoholrådgivning, som varetages af en børnefamiliesagkyndig alkoholkonsulent. Du kan også vælge at møde personligt op eller kontakte rådgivningen telefonisk.

Særlig støtte og rådgivning til dig der er vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug

Er du vokset op i en familie med alkohol- eller stofmisbrug, og har du brug for støtte og rådgivning, kan du henvende dig til TUBA. TUBA er en terapeutisk rådgivning for unge mellem 14 og 24 år, der er vokset op i familier med misbrugsproblemer. TUBA tilbyder anonym og gratis terapi og rådgivning, og der er også mulighed for at chatte med TUBA eller for at modtage online rådgivning. Tuba København: Vesterbrogade 69, 1. tv, 1620 København V, e-mail: kbh@tuba.dk Telefon: 4396 2080

Du kan også henvende til dig til Ung Revers, som også tilbyder anonym støtte og rådgivning, og hvor der er flere tilbud målrettet dine behov. Ung Revers i Lyngby: Jægersborgvej 66A, 2800 Lyngby, e-mail: Lyngby@ungrevers.dk Telefon: 2370 8582 eller 2367 4243.

Mere information:

Hope