Coaching

Vil du sætte dig nye mål? Lave om på nogle ting i din hverdag? Ha' det bedre? Så er "Du bestemmer" coaching måske noget for dig.

”Du bestemmer” coaching

Gentofte Kommune tilbyder nu et 6 ugers coachende forløb til dig, der er mellem 15-25 år, og er i tvivl om dine vaner i forbindelse med brug af hash, feststoffer eller alkohol. Det er også til dig, der overvejer at droppe ud af din ungdomsuddannelse. Tilbuddet retter sig mod:

  • Dig der gerne vil arbejde med din sundhed i forhold til dig selv og i forhold til dine venner, forældre, søskende og skolen.
  • Dig der har noget i din hverdag, som du gerne vil lave om på.

Metoden, der bliver anvendt i forløbet, er ” Du bestemmer ”.  Metoden støtter dig i at træffe sunde valg i dit liv og din hverdag. Du lærer at sætte dig nogle mål og får nogle redskaber, der hjælper dig til at komme frem til målet.

Målet er, at du finder ud af, hvad der skal til, for at du får det godt i dit liv, og at du bestemmer, hvad du kan og hvad du vil.

Der tilbydes 3 individuelle og 3 gruppesamtaler. Gruppesamtalerne foregår i en lukket gruppe med max. 6-7 deltagere og varetages af ”Du bestemmer” vejleder Carina Frigast.

Forløbet kan hjælpe dig til at styrke dit selvværd og kompetencer til at handle.

Hvis du ønsker at deltage i et ”Du bestemmer tilbud” skal du kontakte Carina Frigast på mail: cfi@gentofte.dk

eller på telefon: 21 31 07 13.

Ansvarlig for siden: