Anonym og gratis alkoholrådgivning

Gentofte Kommune tilbyder anonym og gratis alkoholrådgivning til dig, der ønsker at ændre dine alkoholvaner eller er pårørende

Rådgivning

Søger du råd og vejledning om dine egne eller pårørendes alkoholvaner, er du i tvivl om dit forbrug af alkohol er for højt eller om en af dine nærmeste har behov for råd og vejledning? Så kan anonym alkoholrådgivning være noget for dig.

For dig der er i tvivl om egne og pårørendes alkoholvaner

Er du i tvivl om dine egne alkoholvaner, søger du viden om hvordan alkohol påvirker dig, vil du gerne have mere kontrol over hvor ofte og hvor meget du drikker eller er du pårørende?

Som pårørende kan man ofte komme i tvivl om sin opfattelse af en persons alkoholvaner og spørge sig selv, om man overdriver eller er urimelig. Der eksisterer et alkoholproblem, når:

• brugen af alkohol virker forstyrrende på de funktioner og opgaver som varetages i ens dagligdag og i familien.
  • de følelsesmæssige bånd mellem mennesker belastes og forstyrres af en andens alkoholvaner.

Kontakt alkoholrådgivningen

Alkoholrådgivningen varetages af rusmiddelkonsulent Carina Frigast, og finder sted på Gentofte Rådhus og Gentofte Hovedbibliotek.

Book tid på telefon 2131 0713 eller e-mail CFI@gentofte.dk alle ugens dage eller kontakt rådgivningens åbne og anonyme telefonlinje fredag kl. 10-12 (undtagen helligdage).

Du er velkommen til at kontakte alkolinjen uden for rådgivningens åbningstid.