Hack din hverdag i børnefamilien

Ny tænketank søger idérige forældre, der vil arbejde for større trivsel og overskud i børnefamilier

Hvordan kan vi være mere aktive sammen med vores børn, uden at det bliver til endnu et projekt i en hverdag fuld af gøremål?

Hvordan tilrettelægger vi vores hverdag, så dagligdagens logistik træder i baggrunden, og der bliver mere tid til nærvær?

Hvordan lever vi smartere med vores børn i vores lokalmiljø? Hvad kan vi gøre sammen, og hvad kan vi gøre hver for sig?

Det er nogle af de spørgsmål den nye tænketank ’Hack din hverdag i børnefamilien’ skal komme med svar og konkrete løsninger på. Tænketanken er en del af indsatsen Sunde Fællesskaber, som du kan læse mere om via linket herunder.

Hack din hverdag i børnefamilien

Som en del af tænketanken Hack din hverdag skal Forebyggelse & Sundhedsfremme i Gentofte Kommune, sammen med 11 innovative, idérige og engagerede borgere, udvikle og afprøve forskellige initiativer, som kan bidrage til mere overskud, sundhed og trivsel i børnefamilier.

Tænketanken mødes fem gange fra kl. 19-21. Møderne finder sted på Emmasvej 8, 2820 Gentofte på følgende datoer: 21. marts, 11. april, 2. maj, 23. maj og 20. juni.

Har du spørgsmål eller vil du deltage i arbejdet med at skabe sunde fællesskaber for børnefamilier i Gentofte Kommune?

Så er du meget velkommen til at kontakte Maria Maarbjerg på mmb@gentofte.dk eller Mads Sune Andersen msua@gentofte.dk.

Du kan også ringe til Forebyggelse & Sundhedsfremme på telefon 39 98 30 51.