Tandbehandling 16-17 år - Gentofte Kommune

Tandbehandling 16-17 år

Gratis tandpleje 16-17 år i Gentofte Kommune eller hos privat praktiserende tandlæge.

Tandplejen tilbyder

Alle børn og unge i Gentofte Kommune har ret til gratis tandpleje på en af kommunes tandklinikker.

Min tandklinik

I bliver automatisk tildelt en tandklinik i nærheden af jeres bopæl.

Som 16-17 årig

Når jeres barn bliver 16 år, og er færdigbehandlet hos os, kan man vælge at fortsætte i den kommunale tandpleje, eller skifte til privat praktiserende tandlæge. Hvis I vælger at fortsætte hos os vil jeres barn, lidt inden sin 18 års fødselsdag, blive indkaldt til det sidste besøg i Tandplejen. Hvis I vælger privat får I 100 % tilskud til godkendte udgifter til forebyggende og behandlende tandpleje.

Ved valg af privat tandlæge, skal der laves kontrakt, via vores administration, med den valgte tandlæge, inden flytning kan træde i kraft.
Behandlingsplan og prisoverslag sendes til: tandpleje@gentofte.dk

Se endvidere "Til tandplejens samarbejdspartnere" i menuen til venstre.