Tandbehandling 16-17 år

Gratis tandpleje 16-17 år i Gentofte Kommune eller hos privat praktiserende tandlæge.

Tandplejen tilbyder

Alle børn og unge i Gentofte Kommune har ret til gratis tandpleje på en af kommunes tandklinikker.

Min tandklinik

I bliver automatisk tildelt en tandklinik i nærheden af jeres bopæl.

Som 16-17 årig

Når jeres barn bliver 16 år, og er færdigbehandlet hos os, kan man vælge at fortsætte i den kommunale tandpleje, eller skifte til privat praktiserende tandlæge. Hvis I vælger at fortsætte hos os vil jeres barn, lidt inden sin 18 års fødselsdag, blive indkaldt til det sidste besøg i Tandplejen. Hvis I vælger privat får I 100 % tilskud til godkendte udgifter til forebyggende og behandlende tandpleje.

Ved valg af privat tandlæge, skal patienten meldes skriftligt ud og derefter sender vi kontrakt til den valgte tandlæge, inden flytning kan træde i kraft.

Kontakt vores administration:
Skriv til Tandplejen via Digital Post” – husk at have dit NemID klar

Tandplejens administration
Grønnevænge 12, 2920 Charlottenlund.
Tlf.nr.: 39 98 43 00

Behandlingsplan og prisoverslag sendes til: gentofte@gentofte.dk

Se endvidere "Til tandplejens samarbejdspartnere" i menuen til venstre.