Kender du de mange uddannelsestilbud?

En lang række tilbud sikrer dig, at du får den rigtige uddannelse og kommer godt i gang med voksenlivet.

Måske er du allerede i gang med en uddannelse, måske vil du gerne i gang. Her finder du en oversigt over tilbud til dig, der skal vælge ungdomsuddannelse og dig, der har brug for noget ekstra: Du kan både målrette din uddannelse, få ekstra undervisning, få et pusterum, hvis du er skoletræt, og få råd og vejledning om uddannelsesvalg.

Gymnasier og HF

Vil du have en gymnasial uddannelse? Her får du overblikket.

Vil du gerne på erhvervsskole? København NORD og Københavns Tekniske Skole (NEXT) er tættest på dig.

De femårige udskolings- og gymnasieforløb

Til dig, der går i 8. klasse og vil målrette dig et studievalg, der matcher dine interesser.

Skills Stafetten

Introduktion til erhvervsskoler for 8. klasser med konkurrencer i håndværksfag.

Ungdomsskolen

Se de spændende muligheder for dig, der gerne vil i 10. klasse

Rejseholdet

Ungdomsskolens tilbud til dig i 7.-10- klasse, der trænger til nye oplevelser.

Den kommunale ungeindsats og forberedende grunduddannelse (FGU)

Det er kommunens opgave at gøre alle unge under 25 år parat til uddannelse eller beskæftigelse.

Ungecenter Gentofte

For dig mellem 18 og 30 år, der gerne vil i gang med en erhvervskompetencegivende uddannelse.

Ungdommens Uddannelsesvejledning - UU-Nord

Få vejledning, hvis du gerne vil i gang med en ungdomsuddannelse, eller få støtte til at blive færdig.

Ungdomsklubberne

Se hvad du kan lave efter skoletid