Kvindetriatlon - Gentofte Kommune

Kom gratis i form til kvindetriatlon

Er du vild med motionsløb, cykling og svømning og har du lyst til at udfordre dig selv? – så få gratis træning og deltag i kvindetriatlon.

Gentofte Kommune, månedsmagasinet I FORM og Skovshoved Triathlon Klub er for første gang vært for en minitriatlon i Gentofte søndag den 29. maj 2011.

Triatlonstævnet er kun for kvinder og distancerne er 300 meter svømning, som foregår i 50 meter bassinet i Kildeskovshallen, 20 km cykling på cykelstier og veje i kommunen og afslutningsvis 4 km løb på stier og fortove omkring Kildeskovshallen.

Vil du være klar, når startskuddet lyder?

Så få gratis træning i både løb, cykling og svømning og prøv overgangene mellem de forskellige discipliner med Skovshoved Triathlon Klub.

Første træning er torsdag den 7. april, hvor der er løbetræning på programmet. Til højre under ”Se også” kan du se oversigten over alle træningsgangene, der løber helt hen til torsdag d. 26. maj.

Gratis foredrag

Som en del af træningen er der to foredrag, hvor du får råd og vejledning til, hvordan du bedst disponerer løbet og hvad hensigtsmæssig kost er.

Tilmelding til træningsgange og foredrag sker på www. iform.dk