Børnekulturuge - Gentofte Kommune

Børnekulturuge med skæg og ballade

Eventyryoga, kassedans eller kunstworkshop med opvaskebørster. Gentofte Børnekulturuger byder også i år på en lang række kulturtilbud for børn.

Der er fuld fart på programmet, når Gentofte Børnekulturuger inviterer alle børn, daginstitutioner, børnefamilier og skoler til sjove aktiviteter fra den 30. oktober og et par uger frem.

 

For de danseglade byder programmet blandt andet på balletworkshop med Det Kongelige Teaters børnekompagni. For hele familien er der børneteater på Bellevue Teater med klassiker-forestillingen Folk og Røvere i Kardemomme By. Eller filmforestillinger i Gentofte Kino for de allermindste. I kan også se dukketeater på Danmarks Akvarium og besøge særudstillingen HAJ!

 

Kunstinteresserede kan kigge indenfor på Øregaard Museum til åbent værksted eller på Gentofte Hovedbibliotek til Se Min Smukke opvaskebørste – en kunstworkshop for børn. Du kan også komme til åbent hus på Kulturskolerne og få en smagsprøve på, hvordan børnene kan arbejde med billedkunst og drama.

 

Det hele sættes i gang af en koncert med Hr. Skæg, kendt fra DR, på Experimentarium og undervejs fejres også Årets Børnesange med en koncert på Gentofte Rådhus, hvor borgmester Hans Toft deltager.

 

Store fordele med Kulturklub Gentofte

 

Som noget nyt har børnekulturugen allieret sig med kulturinstitutionerne under Kulturklub Gentofte. Det betyder, at klubbens medlemmer får en lang række af tilbuddene gratis eller til halv pris.

 

Gentofte Børnekulturuger er arrangeret i samarbejde med Gentoftes biblioteker, Ordrupgaard, Gentofte Kino, Øregaard Museum, Experimentarium, Danmarks Akvarium og Bellevue Teatret.

 

www.gentoftebornekulturuge.dk kan du se hele programmet, og hvordan du bliver medlem af Kulturklub Gentofte.