Bliv børnereporter - Gentofte Kommune

Bliv børnereporter og lav dine egne nyheder

Bibliotekerne i Gentofte, Palles Gavebod og DR Ramasjang er gået sammen om et spændende nyhedsprojekt for børn. Har du en god historie, du gerne vil fortælle, så kig forbi dit lokale bibliotek og bliv reporter.

Er du mellem 8 og 12 år og er vild med nyheder og gode historier? Sker der noget i dit lokalområde, som du synes andre børn i Danmark skal vide? 

Så kan du blive reporter for Palles Gavebod og DR Ramasjang, der har fælles tema i november og december, nemlig "I er alle vores reportere". 

Hvis du har en nyhed, som du gerne vil lave et indslag om, så kom forbi et af bibliotekerne i Gentofte fra den 1. november og hent et flot pressekort, som gør dig til reporter for Palles Gavebod og Ramasjang.

Du kan sparre med bibliotekaren - fortælle om din gode nyhedside, og ikke mindst få hjælp til research.

Og derefter er det om at komme ud i marken og få den gode historie indfanget. Når historien er skrevet, fotograferet eller filmet, skal du sende den ind til Palles Gavebod. Hvis du sender din nyhed til Palles Gavebod inden den 21. november, har du chancen for at få den vist i Ramasjang Live den 2. december, som sendes kl. 18.00-18.30 fra børnebiblioteket på Gentofte Hovedbibliotek.

Hold øje med Gentofte Bibliotekernes hjemmeside og Palles Gavebod, hvor du snart kan læse mere om nyhedstemaet.  Eller kontakt dit lokale bibliotek og hør meget mere om projektet.

Fakta

  • Den landsdækkende nyhedskampagne for alle børn, ”I er alle vores reportere”, starter d. 1. november og løber frem til 22. december
  • Det er alle børnebiblioteker i Danmark, der sammen med DR Ramasjang Live og Pallesgavebod.dk, er gået sammen om det spændende nyhedsprojekt, der laver nyheder af og for alle børn i Danmark

Kontaktinformation:

Koordinator for Børnebiblioteket på Gentofte Hovedbibliotek Helle Friis Appelby, hfa@gentofte.dk, 3998 5812 /  5120 0746


Ansvarlig for siden:

Kultur og Bibliotek 2
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup, 39985801,