Landskampagnen EN AF OS - Gentofte Kommune

Landskampagnen EN AF OS skudt i gang

Landskampagnen EN AF OS har til formål at afstigmatisere psykisk sygdom i Danmark. Slut med diskrimination og udelukkelse af mennesker, der har eller har haft en psykisk sygdom.

Det skal være lettere for den enkelte med psykisk sygdom at leve et fuldt og godt liv som en ligeværdig del af samfundet. Alle er og skal føle sig som ’EN AF OS’.

Den 10. oktober blev Landskampagnen EN AF OS skudt i gang.  

Kampagnens formål

EN AF OS-kampagnen arbejder for at imødegå stigmatisering og fremme tolerance og åbenhed over for mennesker med psykisk sygdom. Den overordnede vision er at gøre livet bedre for alle ved at fremme inklusion og bekæmpe diskrimination forbundet med psykiske lidelser ved at:

  • Øge danskernes viden om psykisk sygdom
  • Mindske den afstand der fører til stigmatisering, fordomme og social udelukkelse
  • Skabe større forståelse for psykisk sygdom i skoler, på arbejdspladser og alle andre steder, hvor hverdagslivet udfolder sig.

Landskampagnen EN AF OS fortsætter frem til 2015.

Gentofte Kommune er sammen de andre kommuner i Region Hovedstaden med i en lokal koordinationsgruppe, der skal understøtte kampagnen.

Støt EN AF OS

Alle kan være med i landskampagnen EN AF OS – og alle kan være med til at gøre en forskel. Man kan f.eks. være med som frivillig eller ambassadør.

Læs mere om indsatsen og om, hvordan du kan være med på www.en-af-os.dk.

 

Ansvarlig for siden:

Social og Handicap Kvalitet og Udvikling
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39986144,