Lån nye ebøger gratis - Gentofte Kommune

Lån nye ebøger gratis

Nu kan du helt gratis låne de nyeste ebøger på Gentoftes biblioteker. Den nye digitale service hedder eReolen.dk og blev lanceret 1. nov.

Køen til de mest populære bøger på dit lokale bibliotek bliver nu kortere, når du fra den 1. november kan låne ebøger gennem hjemmesiden eReolen.dk.

 

Det nye ebibliotek holder altid åbent og du kan i ro og mag hjemmefra vælge blandt 2000 aktuelle ebogstitler og læse dem på din computer, tablet eller smartphone.

 

Lån en iPad og lær mere

 

Hvis du ikke er ejer af en tablet, har du som en del af den nye service mulighed for at låne en iPad på Gentofte Hovedbibliotek. Her kan du også få et kursus i, hvordan den nye hjemmeside fungerer, og hvordan man låner ebøger.

 

Vicebibliotekschef på Gentofte Hovedbibliotek Thomas Angermann ser frem til at tage eReolen.dk i brug:

 

"Med lanceringen af eReolen.dk gør bibliotekerne det endnu mere fleksibelt for brugerne at låne bøger. Det kan være svært for nogen at nå forbi biblioteket i åbningstiden, men fremover holder biblioteket altid åbent. Jeg forventer mig meget af projektet og håber, at endnu flere forlag fremover vil tilmelde sig servicen til glæde og gavn for brugerne", siger Thomas Angermann.

 

Det er titler som Helle Helle "Dette burde skrives i nutid", Dy Plambech "Gudfar", Helene Tursten "Venter i mørket" og Håkan Axlander Sundquist "Kragepigen", der kan lånes fra 1. november som ebog.

 

Fakta om eReolen.dk

  • Det er bl.a. forlagene Lindhardt & Ringhof, Gyldendal og Rosinante & co, der leverer til eReolen.dk. 50 andre forlag har også tilmeldt sig servicen, og flere er på vej.
  • Ebøger og iPad kan lånes i 14 dage ad gangen med mulighed for genlån.
  • Ebøgerne kan læses på pc, smartphones og tablet (understøtter Android, iPhone/iPad/iPod, Windows m.fl.).
  • Der er udviklet en mobil version af eReolen. Sitet aflæser, om man kommer fra en mobil enhed og tilpasser sig skærmen. Læs vejledning på eReolen.dk. 
  • Projektet er udviklet af de danske folkebiblioteker, med støtte fra Styrelsen for Bibliotek og Medier.