Ramasjang kommer til Gentofte - Gentofte Kommune

Ramasjang kommer til Gentofte

Vær med når DRs børnekanal Ramasjang sender direkte fra Gentofte Hovedbibliotek tre dage i træk.


Ramasjangbussen med de populære børneværter Mikkel og Sofie lander i Gentofte onsdag d. 30. november, torsdag d. 1. december og fredag d. 2. december 2011. Hver dag sender børnekanalen direkte fra hovedbiblioteket fra klokken 18.

Onsdag d. 30. november sendes RamaChancen live fra hovedbiblioteket. RamaChancen er Ramasjangs populære konkurrence på kløgt og fysiske udfordringer. Hver onsdag kører Ramasjangbussen til et børnebibliotek i Danmark og quizzer. Den 30. november er det Gentoftes tur til at dyste om den eftertragtede Ramasjang Pokal. Et Ishockeyhold fra Gentofte Stars kæmper mod et caporeirahold fra Capoeiraskolen Senzala i Gentofte.

Torsdag d. 1. december afholdes Bydysten, hvor det gælder om at være hurtigere end de andre byer, Ramasjang har besøgt. Et hold fra Gentofte skal gennemføre forskellige udfordringer og kæmpe om at slå andre byer på tid og på den måde komme til at ligge øverst på Bydystens totempæl.

Fredag d. 2. december står i nyhedernes tegn. For første gang sender Ramasjangbussen nyheder live fra et nyhedsstudie bygget op på Gentofte Hovedbibliotek – nyheder for alle Danmarks børn, lavet for og af børn.

Hvordan kommer jeg med?

Alle børn er velkomne til at kigge forbi Gentofte Hovedbibliotek i de dage, hvor Ramasjangbussen holder i Gentofte. Publikum kommer kl. 17. Vi opfordrer til, af hensyn til den begrænsede plads, at det fortrinsvist er børn i målgruppen fra 7-12 år, der er med som publikum. Voksne, der planlægger biblioteksbesøg i disse dage, er meget velkomne til at besøge bydelsbibliotekerne, der også har meget at byde på.