Ældreprisen 2011 - Gentofte Kommune

Seniorrådets formand modtager Ældreprisen 2011

Kommunalbestyrelsen i Gentofte har tildelt Seniorrådets formand, Frederik Teisen, Ældreprisen 2011 for sin mangeårige indsats for at sikre ældres vilkår.

Ældreprisen blev indstiftet af Kommunalbestyrelsen i 1994 med det formål at synliggøre en ekstraordinær indsats over for ældre i Gentofte Kommune.

 

I 2011 går Ældreprisen til Seniorrådets formand, Frederik Teisen, der gennem en længere årrække har arbejdet for at sikre kommunens ældre gode livsvilkår.

 

Frederik Teisen er tidligere mangeårig formand for Ældresagen i Gentofte og har siden 1999 været formand for kommunens seniorråd.

 

Prisoverrækkelsen fandt sted på Gentofte Rådhus den 20. december, hvor borgmester Hans Toft på Kommunalbestyrelsens vegne kvitterede for Frederik Teisens store indsats.

 

"Frederik Teisen får Ældreprisen 2011 for sin store indsats og engagement for kommunens ældre. Han har overalt vist vilje og evne til samarbejde med det altid klare mål at sikre og udvikle de livsvilkår, vi tilbyder kommunens ældre borgere. Frederik Teisen er i sandhed det, man kalder en ildsjæl og en meget værdig modtager af kommunens ældrepris" sagde borgmester Hans Toft.

 

Frederik Teisen siger:

 

"Det kan være tåleligt at blive gammel - navnlig hvis man har husket at være ung forinden og i særdeleshed, hvis man bor i Gentofte".

 

Foruden æren modtog Frederik Teisen et diplom samt et maleri af årets Gentoftekunstner 2011.

 

 

Ansvarlig for siden:

Kommunikation
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,