Oktober - Gentofte Kommune

Oktober 2011

Nyheder

Bliv børnereporter og lav dine egne nyheder

Bibliotekerne i Gentofte, Palles Gavebod og DR Ramasjang er gået sammen om et spændende nyhedsprojekt for børn. Har du en god historie, du gerne vil fortælle, så kig forbi dit lokale bibliotek og bliv reporter.

Gratis cykellygter til alle børn i 5. klasse

Igen i år udleverer Gentofte Trafiksikkerhedsråd et sæt smarte induktions-cykellygter til alle eleverne i 5. klasse. Med fast monteret induktionslygter på cyklen, har man altid lys på, når man cykler.

Børnekulturuge med skæg og ballade

Eventyryoga, kassedans eller kunstworkshop med opvaskebørster. Gentofte Børnekulturuger byder også i år på en lang række kulturtilbud for børn.

Ny skøjtehal til alle

Skøjteprinsesse, curling-entusiast eller ishockeyfan eller har du bare lyst til at prøve at stå på skøjter? Nu indvies en helt ny skøjtehal på Gentofte Stadion, som gør det lettere for alle borgere og foreninger at dyrke sport på is i Gentofte.

Læring uden grænser i Gentofte

En ny vision for Gentoftes skoler har fokus på fremtidens læring i et digitaliseret og omskifteligt samfund. Visionen for skoleområdet de næste 10 år hedder Læring uden grænser.

Budget 2012 vedtaget

Kommunalbestyrelsen har vedtaget budgettet for 2012 tirsdag den 11. oktober 2011.

Nyt gentofte.dk får pris

Gentofte Kommunes nye hjemmeside er blevet tildelt prisen Sitecore Site of the Year. Prisen er en anerkendelse af kommunens arbejde med fremtidsorienteret digital borgerservice.

RSS