Nyt gentofte.dk får pris - Gentofte Kommune

Nyt gentofte.dk får pris

Gentofte Kommunes nye hjemmeside er blevet tildelt prisen Sitecore Site of the Year. Prisen er en anerkendelse af kommunens arbejde med fremtidsorienteret digital borgerservice.

Gentofte Kommune lancerede i maj 2011 en helt ny hjemmeside, hvis mål er at komme endnu tættere på borgernes hverdag. Det sker ved blandt andet at skærpe fokus på digital selvbetjening og dialog med borgerne.

Gentofte satser forsat på digitalisering

Kommunikationschef Mie Gudmundsson glæder sig over prisen og anerkendelsen af, at kommunen er på rette vej ved fortsat at satse på udvikling af nye, digitale services:

"Kommunerne og resten af det offentlige står i den kommende tid overfor store udfordringer, og derfor er det nødvendigt at fastholde strategien om en fleksibel, digital service, som møder borgerne hvor de er – uanset tid og sted. Gentofte Kommune ønsker med den nye hjemmeside at tilgodese borgernes stigende behov for online-løsninger, både hvad angår service og muligheden for at få indflydelse på kommunens beslutninger. Samtidig effektiviseres administrationen, da digitale henvendelser og sagsbehandling er langt billigere end personlige henvendelser”.

Gentoftes fortsatte fokus på digitalisering ligger fint i tråd med de udmeldinger, som staten og KL i den seneste tid er kommet med i forbindelse med visionerne om fremtidens digitale borgerservice. Og prisen er med til at understrege, at Gentofte fortsat ligger i front på dette område.

Om prisen

Sitecore Site of the Year er stiftet af it-leverandøren Sitecore Danmark. Prisen uddeles i flere kategorier i flere lande, og Gentofte Kommune er blevet tildelt prisen som ”Bedste offentlige Sitecore-hjemmeside i Danmark i 2011”.

Ansvarlig for siden:

Kommunikation
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,