24 unge klar til app konkurrence - Gentofte Kommune

24 unge klar til app konkurrence

24 talenter fra hele landet er blevet optaget på den første kommunale case competition Gentofte App Camp 2012 og er fra torsdag klar til at udvikle innovative apps til gavn for borgere og kommune.

Torsdag den 10. maj mødes 24 skarpe unge hjerner inden for mobil og it-innovation på Bernstorff Slot, hvor de skal konkurrere om at knække koden til fremtidens app.

 

Det er Gentofte Kommune, der afholder Gentofte App Camp 2012, hvor studerende fra CBS, DTU, Ingeniørhøjskolen i Købehavn, UC Nordjylland, Københavns Universitet, Syddansk Universitet, Aarhus Universitet og ITU skal udvikle innovative apps til gavn for borgerne og kommune.

 

De unge skal under konkurrencen udvikle apps indenfor enten kultur- og fritidsområdet eller skoleområdet.

 

29-årig Stine Bøgh mangler et år af studiet på IT Didaktisk Design på Aarhus Universitet og har søgt ind på konkurrencen, fordi hun mener, at hun kan lære en masse:

 

"Jeg arbejder med didaktisk undervisningsmateriale og har netop været med i halvårligt forskningsprojekt om brugen af iPads set fra lærernes side. Jeg tror at jeg gennem app-campen kan blive klogere på feltet. Og så er det motiverende at være sammen med andre, der brænder for det samme," siger hun.

 

Vinderne afsløres lørdag 

 

De 24 studerende mødes på Bernstorff Slot på torsdag den 10. maj, hvor Gentoftes borgmester, Hans Toft, byder velkommen. Fredag bliver de unge præsenteret for en case – og har 24 timer til at løse udfordringerne. Lørdag eftermiddag kl. 16.30 kårer borgmester Hans Toft vinderne.

 

Gentofte App Camp er arrangeret sammen med Devoteam og TalentForce og sponsorerne KMD, DIS/PLAY, Sitecore, Trifork, Netcompany, TDC og Bernstorff Slot.

Ansvarlig for siden:

Kommunikation
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,