App-konkurrence i Gentofte - Gentofte Kommune

Genvejsmenu

Første kommunale app-konkurrence for studerende afholdes i Gentofte

Talenter fra hele landet inviteres til Gentofte App Camp 2012 for at udvikle innovative apps til gavn for både borgere og kommune. Konkurrencen er den første kommunale case competition.

Det handler om gode ideer, innovation, talenter og mobile apps, når Gentofte Kommune i løbet af de næste par uger samler de dygtigste talenter inden for mobil- og it-innovation. Sammen skal de studerende konkurrere om at knække koden til fremtidens app.

 

Borgmester i Gentofte Kommune Hans Toft siger:

 

Vi ønsker at give vores borgere den bedste digitale service. Derfor går vi med Gentofte App Camp helt nye veje og søger at finde unikke og innovative løsninger på nogle af hverdagens udfordringer. Jeg er meget spændt på resultatet”.

 

Gentofte App Camp 2012 – konkurrencen om den mobile fremtid

 

Lige nu kan studerende på videregående uddannelser i hele landet melde sig til konkurrencen. Den 3. maj bliver de 32 mest talentfulde udvalgt blandt de tilmeldte og disse inviteres til campen, hvor deltagerne i hold skal konkurrere om at udvikle den bedste og mest innovative app inden for enten kultur- og fritidsområdet eller skoleområdet.

 

Studerende kan læse mere og tilmelde sig konkurrencen på www.facebook.com/gentofteappcamp2012 og på Gentofte Kommunes temaside om App Camp 2012.

 

Konkurrencen arrangeres i samarbejde med Devoteam og TalentForce.

 

Fakta:

 

  • Campen foregår fra den 10.-12. maj 2012 på det historiske Bernstorff Slot.
  • Præmierne overrækkes af borgmester Hans Toft
  • Vinderne kåres af stifteren af Endomondo Christian Birk.

 

Gentofte App Camp afholdes sammen med sponsorerne: KMD, DIS/PLAY, Sitecore, Trifork, TDC, Netcompany, Microsoft og Bernstorff Slot.

 

Ansvarlig for siden:

Kommunikation
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,