Ældreprisen 2012 - Gentofte Kommune

Initiativtageren til Gentofte Senior-Trim modtager Ældreprisen 2012

Kommunalbestyrelsen i Gentofte har tildelt Ældreprisen 2012 til Leif Helsted for hans særlig og mangeårige indsats for at fremme idræt og bevægelse blandt seniorer i Gentofte Kommune.


Initiativtageren til Gentofte Senior-Trim har modtaget kommunalbestyrelsens Ældreprisen 2012. Leif Helsted har i mange år gjort en stor indsats for at fremme idræt og bevægelse blandt seniorer i Gentofte Kommune.

Prisoverrækkelsen fandt sted på Gentofte Rådhus den 19. december, hvor borgmester Hans Toft på kommunalbestyrelsens vegne kvitterede for Leif Helsteds store indsats som frivillig i kommunen, hvor det sociale også spiller en væsentlig og ligeværdig rolle, når Gentofte Senior-Trim mødes.

Borgmesteren begrundede prisen med følgende:

- Leif Helsted har gjort en helt særlig indsats og skabt et socialt fællesskab rundt om idrætten og motionen i bredeste forstand. Det er vigtigt – ikke kun for den enkelte, men for hele samfundet. Fysisk aktivitet og motion fremmer både fysisk og mental sundhed. Her har Leif Helsted været en god inspirator og indpisker og er det stadig, kvitterede Hans Toft.

Ældreprisen blev indstiftet af kommunalbestyrelsen i 1994 for at synliggøre ekstraordinære indsatser over for ældre borgere i Gentofte Kommune. Det er 19. gang prisen uddeles til en person eller en gruppe af personer, som er udvalgt af Gentoftes kommunalpolitikere.

Ansvarlig for siden:

Gentofte Kommune
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39980000,