Ordrup Skole skaber fremtidens udskoling - Gentofte Kommune

Ordrup Skole skaber fremtidens udskoling

På ét døgn vil lærere og elever på Ordrup Skole skabe fremtidens udskoling.

Det er missionen for udskolingselever og deres lærere, når de d.30.-31. januar river et døgn ud af kalenderen og holder Solution Camp for at tænke innovativt om deres læringsmiljøer.  

 

Fernisering med idéer til fremtiden

 

Scenen bliver sat af borgmester Hans Toft d.30. januar, og den 31. januar kl.13-14 vil eleverne vise deres idéer frem for borgmesteren, skolelederen og andre interesserede på en fernisering.

 

Vi glæder os meget til at se, hvad eleverne sammen med lærerne kan finde frem til. Både i forhold til hvordan de kunne forestille sig læringsmiljøerne skal indrettes ifølge dem, og i forhold til hvad der skal foregå i undervisningen og i fritiden. Måske kommer der idéer frem, som kan gøre gavn for mange unge rundt i landet – og ikke mindst her på Ordrup Skole”, siger skoleleder Jan Hansen.   

 

De unge kender svaret

 

De unge og deres lærere bliver spurgt, fordi netop de har fingeren på pulsen, når det kommer til at skabe optimale læringsmiljøer.

 

Og det drejer sig ikke kun om indretning af lokaler. Det handler også om unge- og læringsfællesskaber med for eksempel det nærliggende Ordrup Gymnasium. Om nye måder at samarbejde med andre skoler og om at udnytte nye digitale muligheder. Jan Hansen uddyber:

 

Vores vision for skoleområdet hedder ”Læring uden grænser”, og det er hvad vi lægger op til her. Vi skal tænke nyt i læringssituationer, så de bliver endnu mere optimale for elever og lærere. Vi skal kort sagt fokusere på fællesskaber, fagligheder og fremsyn. Og det har vi en forventning om at de unge sammen med deres lærere har nogle bud på. Det bliver en spændende fernisering tirsdag d.31.