Maj - Gentofte Kommune

Nyheder maj 2012

Nyheder

Tættere samarbejde mellem Gentoftes skoler og Experimentarium

Ny samarbejdsaftale giver Gentoftes skoler adgang til Experimentarium i forbindelse med undervisningsaktiviteter. Samtidig kan lærere og pædagoger hente hjælp til at koble oplevelser på Experimentarium sammen med læringsforløb i naturvidenskab og teknik.

Aktiv Sommer 2012

Meld dit barn til Aktiv Sommer, et aktivitetstilbud for alle børn og unge i skolernes sommerferie.

Vinderen af Gentofte App Camp er kåret

Efter tre intense og spændende dage på Bernstorff Slot kunne vinderen af Gentofte App Camp 2012 endelig kåres. Konkurrencen var benhård til det sidste.

Ny børnevision: ”Tryghed, Leg og Læring - Børn forandrer verden”

Med visionen ”Tryghed, Leg og Læring - Børn forandrer verden” vil Gentofte Kommune skabe en ambitiøs og omsættelig vision og strategi for børn mellem 0 og 6 år. Forældre, fagprofessionelle og politikerne skal sammen få det fulde potentiale frem i det enkelte barn.

App konkurrence skudt i gang

Gentofte App Camp, hvor 24 studerende konkurrerer om at udvikle mobile apps til fremtidens borgerservice, er i gang. Følg med i udviklingen de næste dage.

24 unge klar til app konkurrence

24 talenter fra hele landet er blevet optaget på den første kommunale case competition Gentofte App Camp 2012 og er fra torsdag klar til at udvikle innovative apps til gavn for borgere og kommune.

RSS