Din gamle mobiltelefon kan stadig redde liv - Gentofte Kommune

Din gamle mobiltelefon kan stadig redde liv

Aflever din gamle mobiltelefon på dit lokale bibliotek og vær med til at gøre en forskel for børns sikkerhed og miljøet.

Gentofte Bibliotekerne og Børneulykkesfonden har sammen med flere andre samarbejdspartnere startet en mobilindsamling, der har til formål at støtte to gode formål – at øge børns sikkerhed og gøre noget godt for miljøet.

 

Brugte mobiltelefoner i alle danske hjem

 

Ifølge en undersøgelse foretaget af Børneulykkesfonden fremgår det, at hele 80 procent af danskerne har én eller flere mobiltelefoner liggende, som de ikke bruger. Det svarer til, at hver dansker i gennemsnit har to til tre mobiltelefoner liggende, som ikke bliver brugt, og knap 8 ud af 10 af de adspurgte vil gerne donere sin gamle mobil til et godt formål.

 

Børneulykkesfonden har i samarbejde med genbrugsvirksomheden EMC startet en mobilindsamling, der skal hjælpe vores børn til en mere sikker hverdag og samtidig bidrage til et mere bæredygtigt samfund.

 

Vær med til indsamlingen

 

I Gentofte kan du aflevere din brugte telefon på dit lokale bibliotek, hvor der er sat indsamlingskasser op til formålet.

Læs mere om indsamlingen på www.borneulykkesfonden.dk/stoetfondenAnsvarlig for siden:

Kultur og Bibliotek 2
Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup, 39985801,