Cykellygtekampagne - Gentofte Kommune

Gratis cykellygter til alle børn i 5. klasse

Igen i år udleverer Gentofte Kommune et sæt smarte induktionscykellygter til alle eleverne i 5. klasse. Med fast monteret induktionslygter på cyklen har man altid lys på, når man cykler.

Lygterne bliver udleveret ved et arrangement på Gentofte Brandstation søndag den 28. oktober mellem kl. 10.00-13.00. Til arrangementet vil der også være mulighed for at få hjælp til at montere lygterne.

I forbindelse med vinterens komme og dermed de lange mørke dage ønsker kommunen at sætte ekstra fokus på vigtigheden i at bære reflekser og køre med lys på cyklen. Arrangementet er en del af den cyklistkampagne for eleverne i 5. klasserne, som Gentofte Kommune afvikler hvert år.

På Brandstationen kan børnene endvidere se nærmere på Beredskab Gentoftes og Falcks køretøjer - herunder tjekke, hvor meget en chauffør kan se i spejlene i forbindelse med højre svingende lastbiler og ligeud kørende cyklister i kryds.

Gentofte Kommune byder også på en varm kop kaffe til forældre og bedsteforælde, juice til børnene og lidt gode cykel-råd.

Vel mødt på brandstationen.

Ansvarlig for siden:

Teknik og Miljø
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39988001,