Borgerne inspireres til at tænke bæredygtigt - Gentofte Kommune

Borgerne inspireres til at tænke bæredygtigt

Energidag, Husets Web og grøn bygherrevejledning er blot et par af Gentofte Kommunes mange tiltag, som skal inspirere borgerne til at tænke på klima og bæredygtighed.

Gentofte Kommune vil nemlig gerne inddrage borgerne, interesseorganisationer, lokale foreninger og virksomheder endnu mere i arbejdet for en bæredygtig udvikling af kommunen.

I kommunens handleplan for bæredygtig udvikling i 2013 er der derfor knap 20 initiativer, der skal inspirere borgerne til at tænke på klima og bæredygtigheden i Gentofte.

Borgernes indsats er vigtig

Formand for Teknik- og Miljøudvalget Lisbeth Winther fortæller, at borgernes indsats er vigtig for kommunen:

"Vi er en ambitiøs kommune inden for klima og bæredygtig udvikling. Men det er altafgørende, at borgerne og erhvervslivet spiller med. Derfor vil vi igangsætte en række initiativer, der skal motivere dem til at deltage aktivt i arbejdet".

Gentofte Kommune arrangerer blandt andet en energidag for borgerne i juni, hvor en række virksomheder vil fortælle om forskellige energibesparende løsninger.

Husejere kan tjekke husets energiforbrug i Husets Web og få gode råd i vejledningen ”Er dit hus klar til fremtiden”, hvis de skal energirenovere deres hus.

Læs meget mere mere om kommunens initiativer her på gentofte.dk

 

Ansvarlig for siden:

Natur og Miljø
Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund, 39988575,