Nyt e-bogstilbud på Gentofte Bibliotekerne - Gentofte Kommune

Nyt e-bogstilbud på Gentofte Bibliotekerne

Med den nye e-bogsportal ebib.dk får borgerne i Gentofte adgang til 4.000 e-bøger fra landets toneangivende forlag.

Der er frit valg mellem gode romaner, faglitteratur og bøger til børn og unge på e-bogsportalen ebib.dk. Bag portalen står forlagene Gyldendal, Lindhardt og Ringhof, JP/Politikens Forlag, Gad, Rosinante med flere.

 

Ebib.dk supplerer Gentofte Bibliotekernes andet e‐bogstilbud eReolen.dk, så nu er der et endnu bredere titeludbud (links til ebib.dk og ereolen.dk nederst på siden).

 

Du vil have mulighed for at låne 5 e‐bøger om måneden på ebib.dk, og du kan komme ud for at skulle reservere e‐bøgerne. Det sidste er nyt i forhold til den udlånsmodel, som eReolen.dk bruger.

 

Vicebibliotekschef på Gentofte Bibliotekerne Thomas Angermann glæder sig over at have et mere komplet e-bogstilbud til bibliotekets brugere:

 

"Ebib.dk er et rigtig godt tilbud til borgerne. Her er mange virkelig gode titler at vælge imellem, så nu er der ingen problemer i at være kommet af sted til sommerhuset uden en god bog. Det kræver kun en internetforbindelse, så er sommerlæsningen reddet", siger Thomas Angermann.

 

For at låne e‐bøger på ebib.dk skal man være registreret låner på Gentofte Bibliotekerne, have en PIN‐kode og bo i kommunen. Bøgerne kan læses online på pc og Mac, tablets og mobiltelefoner. Du kan også downloade apps, der gør det muligt at læse bøgerne offline.