Sommerjazz i Gentofte - Gentofte Kommune

Sommerjazz

Der er masser af gode jazzoplevelser både inde og ude, når Copenhagen Jazzfestival sætter swing i Gentofte mellem den 5. og 14. juli.

I programmet for Sommerjazz i Gentofte er der toner for enhver smag, og i år er det tredje gang, jazzen indtager Gentoftes biblioteker, museer og musikscener.

Der er stemningsfuld jazz i caféen på Ordrupgaard, hvor tre koncerter med ’Fridell 4’, ’Jan Harbeck Quartet’ og ’Tribute Trio’ tilbyder både traditionelle evergreens og moderne jazz med træk af folkemusik.

Også tre af kommunens biblioteker slår dørene op for koncerter. Gentoftegade Bibliotek får besøg af orkestret ’Reverse’, der blander nordiske og amerikanske toner med lidt af østens mystik. Ordrup Bibliotek inviterer til koncerter med bysbarnet Bobo Moreno og med Helen Jagd Christensen og band, der spiller intim og swingende jazz. På Gentofte Hovedbibliotek kan du opleve den anmelderroste vokalist og sangskriver Mette Juul, som bakkes op af et hold fra toppen af dansk jazz.

Ved havnefronten byder Waterfront Shopping på jazz ved vandet, når jazzsangerinden Malene Mortensen giver koncert med sit band. Sølyst – Den Kongelige Skydebane i Klampenborg debuterer som jazzvenue med et tætpakket program med seks koncerter under overskriften ’Diva Days’ – her er Hanne Boel og Kira Skov blandt navnene.

Copenhagen Jazzfestival løber fra den 5. – 14. juli 2013, og Sommerjazz i Gentofte er blevet til i samarbejde mellem en række lokale aktører, Kulturpuljen i Gentofte Kommune og Copenhagen Jazzfestival.