Erhvervsmesse på Hovedbiblioteket - Gentofte Kommune

Ny messe sætter fokus på etablering og drift af virksomhed i Gentofte Kommune

Den 24. september inviterer Hovedbiblioteket til en erhvervsmesse fra kl. 19-21. Er du selvstændig, kasserer i en forening eller iværksætter, kan du få sat ansigter og ord på de kommunale myndigheder og få hjælp til de udfordringer og konkrete problemstillinger, du og din virksomhed står overfor.

Messen tilbyder en bred palet af repræsentanter fra Gentofte Kommune, så der vil blive rig mulighed for at få svar fra flere af kommunens afdelinger inden for samme aften.

Foruden bibliotekarer, der kan hjælpe med digitale udfordringer, vil der blandt andre være medarbejdere fra borgerservice, virksomhedsservice og ydelsesservice.

Også Plan og Byg er repræsenteret for at fortælle om byggesags- og planområdet. Det vil sige svar på hvilken form for erhverv, og under hvilke omstændigheder, der kan tillades i de forskellige områder i kommunen.

En medarbejder fra Natur og miljø kan afklare regler i forbindelse med støj ift. byggeri, arbejdstider, ventilations- og køleanlæg, varelevering og afhentning af affald.

Hvis interessen ligger i at få input til en forretningsplan eller udvidelse af firmaet, vil der være god sparring at hente fra kommunens erhvervsrådgivning.

Erhvervsmessen afholdes på Hovedbiblioteket den 24. september kl. 19-21. Den er gratis og kræver ingen tilmelding.

For mere information kontakt Kamma Kirk Sørensen, Gentofte Hovedbibliotek: Mail kks@gentofte.dk, telefon 39 98 58 72.